• Hey, it's Isabelle
facebook

Lájkold az oldalt a Facebookon is, hogy le ne maradj a legújabb bejegyzésekről. :)

 
you know my name?

Blog ► Iza ► Érd.   Log in


Üdvözölök minden idetévedő lelket. A nevem Isabelle, Törökroszágban lakom, tizenkilenc éves vagyok, és ez itt az én igencsak sok témát bontogató blogom. Nagyon szókimondó vagyok, mindenről megvan a véleményem, és azt el is mondom, ha kell nyersen. Foglalkozom írással, foglalkozom zenével, design készítéssel, és emelett rengeteg buta, és elgondolkodtató dologgal. Ezeket szeretem ide felfirkálni, és ha téged érdekel, várlak sok szerettel vissza, illetve nyugodtan írj kommentet, chatbe, akárhova, mert imádok barátkozni. :)

 
Csit Cset

Egy blogger van, Isabelle

Cserét nyugodtan lehet kérni!

 
Címkék
 
Kedvenceim

                          

 
weekly

 
about site
Téma Blog
Admin Isabelle
Nyitás 2017.03.07
Kredit Kreditelek!
Kód Nikkii & Gergõ & Efruse
Email izzyy762@gmail.com
 
Blog plusz
Friss bejegyzések
2017.06.16. 23:45
2017.06.12. 18:55
Friss hozzászólások
 
visitors
Indulás: 2017-03-07
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CSS Codes

 

A címről

MIÉRT PONT NYCTOPHILIA?

Tudom, hogy nem szokványos cím. Éppen ezért,gondoltam megosztom veletek eme rövid történetet,hogy miért ez mellett döntöttem.

A nyctophilia magyar jelentése, a sötétség-éjszaka előnyben részesítése. Régóta tudatosult bennem, hogy éjjeli bagoly vagyok,és hogy a ruhám 98%-a fekete ruhákból áll. Nem vagyok "emo", és nem vagyok depressziós sem. Csupán, ezt a színt szeretem, és ezt a "nap" szakot. Úgy érzem, ilyenkor tudok igazán önmagam lenni, és ilyenkor tudok igazán kiteljesedni. Éjszaka. Amikor minden csendes körülöttem, és amikor senki sem zavar. Általában könyvet is éjszaka írok, vagy bármilyen más bejegyzést, ami a gondolataimból szól. A fekete színt pedig, lehet szépen, nőiesen hordani, sőt. Nagyon is lehet. Lehetsz tőle szexi, lehetsz tőle kislányos, lehetsz tőle emo, lehetsz tőle bármi, ami csak szeretnél. Csak jól kell összeállítani a ruhadarabokat. :) Ez az én színem, ez az én világom.