Csit Cset

Egy blogger van, Isabelle

Cserét nyugodtan lehet kérni!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CSS Codes

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
whats going on?

A ballonkabátos démon

2017.05.15. 21:11, Isabelle

Sziasztok nyuszik. Szeretnék új "sorozatokat" indítani a blogomon, és nagyon sokat gondolkodtam hogy mégis miről szóljon. Végül ma, megszületett a téma, amiről sokat, több bejegyzést tudok írni. A blogger közösségben már feltettem a kérdést, hogy olvasnák-e az ilyen bejegyzéseimet, és nagyon sok csak pozitív visszajelzés jött, így elfogom kezdeni, és az nem más lesz mint a misztikus dolgok, összeesküvés elméletek, ufók, istenek, satöbbi. Azért várom tőletek is kommentben, chatben a visszajelzést, hogy mit szólnátok egy ilyen bloggersorozathoz. 

Ma hoztam nektek egy kis ínyencséget, viszont az illető, akiről szól, nem egyezett bele hogy nevén szólítsam a történetben, ugyanis ez az ő története, így csak "Ivy" fogom nevezni, és természetesen a történetben szereplő összes "mellékszereplőnek" is megváltoztatom a nevét. Ez a történet 100%-ban igaz, biztosíthatlak titeket, első kézből,hallásból írom, és annyit elárulhatok, hogy a családomban egy nagyon hozzám közelálló személlyel történt meg, úgy 25 éve körülbelül. A cikk végén, olvashattok pár a család által alkotott "összeesküvés elméletet", illetve pár furcsaságot is.

!! Az egész cikk saját írás, és legeslegelőször itt olvasható nálam, ugyanis az én családomban történt. Kérlek ne használd fel személyes célokra, mert annak következményei lesznek !!

!! Figyelem! Nyugalmat megzavarható információk lesznek olvashatóak az alábbi sorokban !!

1992-t írunk, Románia, egy gyönyörű nyári nap. Ivy, a testvére, annak barátnője, és a többi barátaik gondolnak egyet, hogy kimennek a Fekete tenger mellé sátorozni. Ivy 17 éves, egy szép, és nagyon okos lány. Estefelé el is indulnak az erdőbe, kiteszik a sátrakat, tüzet raknak, és körbeülik. A tűz körül énekelnek, gitároznak, hülyéskednek, és jól érezik magukat. Julianna fáradtnak érzi magát, és úgy dönt hogy elmegy a sátorba, lefekszik aludni. Közli a barátaival, és el is megy lefeküdni. 

Éjszaka, arra ébred hogy szinte nem tud megmozdulni, sem sikítani, és óriási pánikba esik. Próbál valahogy mocorogni, a sátor oldalát verni, hogy valaki vegye észre hogy baj van. A bátyja észre is veszi, hogy a sátor mozgolódik, így gyorsan Ivy segítségére is siet. Miután oda ér, a lábánál fogva húzza ki Ivyt, amitől a lány egy pillanatra megnyugodik, hogy végre tud beszélni, és rendesen mozogni, de az ijedtség még mélyen él benne. Ezután kezdődik a rémálom.

Az egész éjszakát ébren töltik, és Ivynek különböző időközönként, különböző látomásai kezdenek lenni. Teljesen nem önmaga, és fogalma sincs mi történik körülötte. Forgolódik jobbra és balra, és próbálja megállítani ezt az egészet, de tehetetlen. Nem érez fájdalmat, és semmi fizikai dolgot sem, csak fél és összevan zavarodva. 

Első látomása, amint az erdő mély részére pillant, egy körülbelül kettő méteres oroszlán, aki őt nézi. Ekkor kiabálni kezd a többieknek, és próbálja elmagyarázni nekik, hogy lehetetlen hogy csak ő látja. Az az oroszlán ott van, és Ivy nagyon fél. Pár pillanat múlva, mire Ivy visszanéz a sötét erdőre, az oroszlán már nincs ott. 

Eltelik némi idő, sajnos nem emlékszik rá hogy mennyi idő közönként voltak a látomások, de a második látomás az oroszlánnál ilyesztőbb. Ismét az erdőt szemléli körbe félelmében, amikor egyszercsak mindenhol, körülbelül 3-4 éves gyerekeket lát, akik futkároznak, fára másznak, és kopaszok. Ekkor ismét óriási félelem öleli körbe, a barátai és a bátyja próbálja megnyugtatni, hogy nincs ott semmi, de Ivy látja. Reszket a félelemtől, de pár pillanat múlva ez a látomás is eltűnik. 

A következő, látomás, nem más volt mint a mai nevén nevezett Démon. Valószínüleg nem egy szellemmel van dolga Ivynek és a barátainak, hanem valakivel aki ártani szeretne a lánynak. De hogy az mi lehet? Egy démon. A következő pillanatokban ahogy körbefordult az erdőben ismét, egy fekete kalapos, magas, hosszú ballonkabátban lévő "embert" lát. Tudja hogy nem jót akar neki, de nem csinál semmit csak áll, és mintha őt figyelné.
Ivy elmondása szerint, amit nagyon megjegyzett, hogy egy cigi volt a szájában, az arcát viszont nem látta.

Ivy ekkorra már teljesen kikészül a félelemtől, a rettegéstől, és fogalma sincs mit tegyen. A barátai csak próbálkoznak a lenyugtatásával, de nem igazán sikerül. Amint egy picit megnyugodna, a következő látomáson kapja magát. Egy bohóc az erdő közepén, akin függőleges csíkos zöld nadrág van,és egy fa mögül kukucskál ki, és óriási vigyorral Ivyt nézi. Ekkorra már Ivy tényleg nem tud mit kezdeni magával, fogalma sincs mi történik körülötte, viszont az éj lassan eltelik, és kezd előjönni a napfelkelte.

Amint a nap megjelenik az égen, az összes látomás, minden érzés eltűnik Ivyből, mintha misem történt volna. 

Kitisztul minden, és Ivy félelme kezd egy kicsit lejjebb csökkenni, de még nem eléggé. Miután kivilágosodik teljesen, Ivy megnézi magát a tükörben, és elmondása szerint rettentően más arcot látott magának. Illetve, saját magát látta, de úgy, mintha összeverték volna. Óriási karikás szemek, és mintha az arca ellett volna torzulva. Ekkor a barátaival haza indulnak sietve, de Ivynek nehezen megy még a járás, mert ne tudja túltenni magát azon ami az éjszaka folyamán történt. Bátyja a karjába veszi, és úgy viszi egészen hazáig.

Miután hazaértek, amint beléptek a házba, pár pillanatra rá csörgött a vezetékes telefon. Ivy vette fel, és egy hang szólt bele: 

- Miujság Ivy? Mond el nekem, hogy érzed magad? :) 

Ivy lecsapta a telefont.

Nos, gyerekek igen. Ez volt a történet. És akkor jöjjön egy  "összeesküvés elmélete" amit a saját családom gyártott, ennek megmagyarázása képpen. 

Ivy apukájának, volt egy régebbi kapcsolata, és a hölgy akivel kapcsolatban volt, elmondása szerint boszorkány volt. Miután Ivy apukája elhagyta ezt a nőt, és megtalálta a boldogságot Ivy vérszerinti anyja mellett, a boszorkánynak mondott nő féltékeny lett. Ekkor dönthetett úgy, hogy megrontja Ivyt, vagy talán az egész családot. Ivy elmondása szerint, a nő fenyegetőzött a rontással még az előtt, és a telefonban megszólalt ember, maga volt Ivy apjának a volt barátnője, a boszorkány. 
Milyen érdekes, hogy az éjjel után, amint hazaértek, a nő felhívta Ivyéket, és megkérdezte magától Ivytől, hogy hogy érzi magát jelenleg. 

Furcsaságok: 

A 3. látomás, miszerint Ivy egy magas, kalapos, ballonkabátos "embert" látott, megerősíthető. A világ több pontján látták már ezt a démont, rengeteg történetet lehet evvel kapcsolatban olvasni az interneten, és magyar emberek is nyilatkoztak ezzel a fura "árnyékkal" kapcsolatban. 

Ivy ezt kötvetően, a következő két hetében ismét történt egy paranormális esemény. A nővére házába voltak, amikor a nővére és annak élettársa összevesztek. Ivy egy üveg vizet rakott a konyhapultra. A nővére és annak élettársával való összeveszését követően, az élettárs a konyhában lévő ágyon aludt az éjszaka. Ivy és a nővére pont készülődtek aludni menni, amikor hallották hogy az élettárs fulladozik. Visszamentek a konyhába, felkapcsolták a villanyt, és látták amint az élettársnak felakadnak a szemei, és nem tud feállni, mintha valami folytogatná. Ekkor pofozgatni kezdték, és rázni, mire pár pillanat múlva abbamaradt a fulladozás. Az élettárs elmondása szerint, a hűtő mögül látott kijönni egy magas, fekete ballonkabátot és kalapot viselő embert, majd közel hajolt hozzá és folytogatni kezdte. 

Mint említettem, Ivy egy nagyon közelálló családtagom, és egy pár dolog amit ő akkoriban látott, jelenleg hozzám kapcsolódik. Nem tudom van-e bármi jelentősége, de gondoltam megosztom veletek. 

Oroszlán - Oroszlán a horoszkópom.
Kisgyerekek - Nos, 3 éves korom óta félek a játékbabáktól, miután láttam akkoriban a Chuckyt, viszont előtte is kiskoromban volt egy plüssöm, amit mindig valamiért a szekrényt mögé rejtettem, és akárhányszor anyukám kiszedte és berakta a babaágyamba, én visszarejtettem. Illetve, az összes létező gyerekjátékot kidobáltam a kiságyamból. 
A magas ember - Ezzel még nem volt semmi érdekes ami az én terem lenne, de remélem nem is lesz.
Bohóc - Kicsi korom óta félek a bohócoktól, valami ösztön. 

Nos, azt hiszem a történet végére érkeztünk. Ez lenne Ivy története. Ha van esetleg nektek is valamilyen tapasztalatotok, nagyon szívesen meghallgatom komment formájában, akár itt, akár a chatben, mert imádom az ilyeneket olvasni. 

Illetve, mit gondoltok a történtekről? 

 

5 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.06.10. 17:49
Isabelle - Szerk.

Kedves Dzsenii, Ninaa, Ao, Elena!

Köszönöm szépen a kommenteket, és kérlek ne haragudjatok hogy nem regáltam rájuk! 

Dzseni, mindenképpen lesznek még ilyen bejegyzések, csak elég nehéz összeszedni és lefordítani az infókat a különböző összeesküvéses elmélekeről. De lesznek!:) #köszönöm!

Ninaa, igen, sajnos Ivy mesélte,hogy borzasztó volt ezt átélnie. De azóta megerősödött, és bár hihetetlen, de egyáltalán nem fél már a természetfeletti dolgoktól! :D #köszönöm!

Ao, igazad van, és köszönöm az észrevételeket! Mindenképp oda fogok figyelni, és nem vettem zokon. Sok puszi :* <3

Elena, értem igen mire gondolsz, igazságszerint ha elhiszed ha nem, ők itt vannak.. :D Bár kisebb eséllyel bántanak úgy, ha nem hiszel bennük,de ilyenről is hallottam már.. :D #köszönöm!<3

Idézet
2017.05.18. 00:39
Elena

Persze, ezt így hajnal fél 1-kor kell olvasni, én is jó vagyok xDD hát ez durva volt. Kirázott a hideg és... hű. Hát nem irigylem Ivyt, ez borzasztó lehetett. Meg az a "boszorkány" is. Én amúgy nem tudom eldönteni, hiszek-e ezekben vagy sem. Néha hiszek, néha nem. Ha léteznek is démonok, boszorkányok és efféle lények, azt hiszem jobb, ha távol maradunk tőlük. Mármint, ha "nem engedjük be őket a fejünkbe", akkor talán békén hagynak... vagyis, ahh, nem tudom jól elmondani, mire gondolok... :D
Amúgy érdekes blog sorozatnak indul, jó lesz ez - bár félelmetes is. :)

#miisittvagyunk <3

Idézet
2017.05.16. 17:50
Ao

Jó lesz ez az új sorozat, engem is érdekelnek az ilyesmik! :)

 

Viszont, ha ilyen történet leírósnak akarod, akkor nem bánnád, ha adok pár tanácsot, építőkritikát ezzel kapcsolatban?
Elsősorban két dolog tűnt fel:

Egy: "Julianna fáradtnak érzi magát, és úgy dönt hogy elmegy a sátorba, lefekszik aludni. Közli a barátaival, és el is megy lefeküdni." Ez majdnem olyan, mint amikor ilyet ír valaki:
És akkor XY megkérdezi, mennyi az idő:
- Mennyi az idő?

Szóval a lényeg az lenne, hogy amit már egyszer leírtál, azt ne írd le még egyszer a következő mondatban, hisz azt már tudjuk. Helyette inkább valami ilyesmit: Julianna fáradtan érzi magát, és úgy dönt, hogy elmegy a sátorba aludni, amit közöl is a barátaival. Éjszaka, arra ébred...

Kettő: "Miután hazaértek, amint beléptek a házba, pár pillanatra rá csörgött a vezetékes telefon. Ivy vette fel, és egy hang szólt bele: [...]"
Egy fogalmazáson belül csak egy igeidőt használj! Ebben a mondatban áttértél a múlt időbe, holott végig jelen időt használtál.

Remélem segíthettem és nem veszed zokon. :)

Idézet
2017.05.16. 10:06
Ninaa

Wahh, én szerintem hazaszaladtam volna >.<' Nagyon jó lett, bár átélni biztosan nem. #miisittvagyunk ♥

Idézet
2017.05.16. 09:19
Dzseni

imádom! 

annyira imádom az ilyeneket olvasni. 

pont énis ezen gondolkodtam, hogy én is írok egy ilyen sorozatot, aztán utána kérdezted meg chaten.:D 

várom a többi ilyen bejegyzést:)

#miisittvagyunk <3

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!    *****    ONMYMIND \\ EGY ÁTLAGOS SRÁC BLOGOL MINDENRÕL AMI ESZÉBEJUT \\ ZENE, CIKKEK, KRITIKA? KATTINTS ÉS OLVASS MOST KEDVEDRE    *****    **********Rengeteg AKCIÓ! Vegyszermentes kozmetikmok és bio mosó és tisztítószerek, munkalehetõséggel! ***********    *****    OKTATÁS INGYENESEN az ASZTRO-suliban, Asztrológiai tanácsadás BECSÜLET KASSZÁS alapon! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Hírek a folytatásról - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed -    *****    LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT * LORDE * ISMERD MEG TE IS * LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Nem értesz a CSS kódokhoz/nem tudod egyedül fenntartani oldalad/szeretnél egy társszerkesztõt? Írj nekem! - sakura-ec.gp    *****    ISMERD MEG A GYÖNYÖRÛ OSCAR-DÍJAS SZÍNÉSZNÕT, ALICIA VIKANDERT, AKI A 2018-AS TOMB RAIDER LARA COFTJÁT FOGJA ALAKÍTANI!    *****    "Céljuk fellelni az Egyesülés Pengéjének darabjait, és újra felemelni a Lidérckirályt."    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.