Csit Cset

Egy blogger van, Isabelle

Cserét nyugodtan lehet kérni!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CSS Codes

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
whats going on?

Interjú velem

2017.05.07. 21:52, Isabelle
Címkék: interjú

Egy nagyon kedves ismerősöm, barátnőm, Dzsenii, aki a beauty-andmakeup.blogspot.com blogot vezetni, felkért engem egy interjúra.
Nagyon nagy megtiszteltetésnek vettem, hiszen ezelőtt soha senki nem kért tőlem ilyet, illetve soha senki nem "érdeklődött úgy" az életem iránt, mint aznap ő. :)
Az interjú pár napja elkészült, elhoztam nektek ide is, de elolvashatjátok nála is.

Még egyszer nagyon szépen köszönöm Dzseni, és remélem hogy lesz még ilyen élményben részem!:)

Utóirat: Hamarosan készül a blogger közösség egy elég nagy kihívásra, aminek énis részese leszek, úgyhogy figyeljétek a blogokat :*

Hogy-hogy kiköltöztetek Törökországba? Nem hiányzik Magyarország?
-  Anyukám két évvel ezelőtt itt ment férjhez. Nagyrészt muszájból kellett kijönnöm, mert már nem volt mi ott tartson Magyarban. Az eleje rettenetesen nehéz volt, egyenesen gyűlöltem. De mostanra, teljesen az otthonommá vált, és már ha kellene, sem szeretnék vissza menni Magyarországra, mert nagyon megszerettem ezt a helyet. Inkább a személyek hiányoznak, nem maga az ország:)
 
Van olyan személy akivel tartod a kapcsolatot itthonról?
-  Persze. Elég sok. A családomnak a másik fele, teljes egészében ott van, ugye csak anyukám van itt, illetve egy pár barátom van, még akivel tartom a kapcsolatot.
 
Milyen hamar tudtál beilleszkedni? Gondolok itt, barátszerzésre, nyelvtanulásra, iskola/munka, és úgy a mindennapokra.
-  Az igazságot megvallva, 1 kerek éve vagyok itt. Az első 10 hónapot remeteként töltöttem a szobám négy fala közül. Mivel egyáltalán nem beszéltem a nyelvet, ezért barátaim sem voltak. 10 hónap elteltével, elhatároztam hogy változtatok az életemen, és elkezdtem egyedül kijárni kávézókban. Ekkor kezdtem el ismerősöket szerezni, mert kíváncsiak voltak rám, mint külföldire. Állásajánlatot is kaptam, amit el is fogadtam. Akkor még egyáltalán nem beszéltem a nyelvet, de 4 teljes munkanap után, már alap szinten megtudtam tanulni. Azóta teljes gőzzel tanulom, és társalgási szinten beszélem 1 hónap alatt. Barátaim ugyan mégmindig nincsenek, egy párom van, és inkább ismerősöknek mondanám az embereket, akiket itt megismertem.
 
Van kedvenc helyed Törökországban? 
-  Azt hiszem egyértelműen Istanbul, illetve Marmaris. Istanbul lenyűgöző látványt nyújt a tengerrel, és azzal a 15 millió emberrel akik ott laknak. Rengeteg látnivaló van, és szerintem 1 hét sem lenne elég, végigjárni mindazt. Számomra Los Angeles és Istanbul az álmaim városai. Marmaris pedig egy kitűnő nyaralási hely. Idén oda fogunk menni a párommal, és a képeket, videókat elnézegetve nagyon izgatott vagyok ezzel kapcsolatban. Imádok utazni, és nem tudok betelni a világ látványával. Van egy kedvenc mottóm is az utazásról. "Minden elköltött pénz egy utazásra, gazdagabbá tesz egy életen át".
 
Miért jobb kint külföldön élni, mint itt Magyarországon?
-  Ez fogós kérdés, amire szerintem az emberek 90%-a tudja a választ, csak nem mer róla beszélni. Az első meghatározó, legalábbis nálam, a pénz. Magyarországon vagy szerencsésnek kell lenni, vagy gazdag családba kell születni ahhoz, hogy valamit elérjen az ember. Külföldön, legalábbis itt, a pénz helyzet eszméletlen jó, és itt nem szenvedek semmiben hiányt. Nem kell azon aggódni, hogy mit fogunk enni holnap, holott Magyarországon sajnos ez volt a helyzetem. Nagyon sok tévhit van Törökországgal kapcsolatban, miszerint az emberek itt erőszakosak, és félni kell tőlük. Ezek egyáltalán nem igazak, persze vannak erőszakos emberek, mert melyik országban nincsenek. De átlagban, főleg ha meghallják hogy Magyarországról vagy, lehozzák neked a csillagokat is. Felfigyelnek rád, mert különbözöl, és tisztelnek, mert "őket választottad". A pénz mellett, ami még számomra meghatározó, a látvány. Nem mindegy, hogy egy tenger melletti házban ébred fel az ember. Szeretem Magyarországot, mindigis hazámnak fogom tekinteni, de inkább ezt választanám
 
Szerinted változtál amióta kiköltöztél?
-  Rengeteget. Azt hiszem a kitartásom az, ami az egekig fejlődött, illetve azt is mondanám hogy sokkal jobb ember lettem. Még nem vagyok a legjobb, de próbálok azon az úton haladni. Megtanultam pozitívan gondolkodni és élni, persze nekem is vannak rossz napjaim. A legfontosabb, hogy ne érjük be azzal ami van azért, mert kényelmes. Merjünk változtatni, és tegyünk meg mindent annak érdekében hogy boldogok lehessünk. Azt hiszem sokszor túl éretten gondolkodom már, mint a mostani korombeliek, átlagban. Ezért is van az, hogy nem lelek igaz barátokra, csak ritkán, és ezért tudok nehezebben beilleszkedni.

 

Mi vett rá arra téged, hogy elkezdj blogolni?
-  Nagyon régóta szerettem volna, és többször bele is vágtam. De valahogy mindig abbahagytam, mert mindig megpróbáltam "divat blogolni" és olyan témákról írni, ami valójában engem annyira nem is érdekel. Így nem éreztem ennek az élvezetét. Szeretném megmutatni az embereknek a történetemet, hogy a nulláról is fel lehet állni, és újra lehet kezdeni. Inspirálni szeretnék mindenkit arra, hogy tegye azt amit szeret, és hogy lássák az életnek a szép oldalát. Plusz, emellett pedig, jó nekem is néha kiöntenem a szívem valahova, amikor nem szeretnék fizikailag róla beszélni, hanem csak a gondolataim között matatva. Mára már elsem tudnám képzelni az életemet nélküle, és a pár kitartó olvasó nélkül, akik vannak.
 
Miért lett ez a blogod neve? 
-  Hahaha.. Amikor még elkezdtem pár hónappal ezelőtt, még a 10 hónap remete életemet éltem, és elég sötét korszak volt ez az életemben. Nem tudtam miről fogok írni, mert én sem voltam a toppon, a nyctophilia pedig az olyan emberekre jellemzők, akik imádják a fekete színt, és inkább éjjeli baglyok, mint nappaliak:D.. Szóval ez teljesen rám vall, persze nem úgy kell elképzelni mint egy gót lányt, mert az messze áll tőlem, de a ruháim 90%a fekete, és szeretem nőiesen, vagy éppen sportosan hordani őket. Éjszaka szoktam a bejegyzéseimet is írni, bár az utóbbi időben már nem igen vall rám ez a dolog. Gondoltam a név változtatáson, de azt hiszem ez az az út amin elindultam, így megis tartom. De a jövőben még kitudja mi lesz.
 
Mi az ami érdekel még az íráson (blogoláson) kívül? 
-  Azt hiszem túl sok minden. Szeretek design készítéssel foglalkozni, Photoshoppolni, szeretek fotózni, és szeretnék mostmár intenzíven elkezdeni sportolni is, élet módot váltani. Több sport ág is érdekel, ilyen az extrém sport, illetve a lovaglás, a tánc. Szeretek énekelni is, egy kész művész családban nőttem fel, így az sem áll messze tőlem. Mégis, ha majd befejezem az iskolát, egyetemre szeretnék menni, és ügyvéd szeretnék lenni. Ott azt hiszem teljesen kiélhetem az írányítási vágyamat, illetve az ilyen kutakodó-leleplező vágyaimat is:D viszont, ha ez nem jönne össze, a B tervem a média iskola, vagy a dráma iskola megcélzása. A legnagyobb álmom hogy színész lehessek, és szeretnék minél több mindent megtenni ennek a célomnak az eléréséért
 
Említetted a blogodon, hogy voltak több blogjaid is, kiemelsz közülük? Miért törölted őket? 
-  A legutolsó aminek a címére emlékszem, az egy blogspotos blog volt, makeupxmistress címmel, és csak szépségápolással foglalkozott. Azért nem éreztem ott jól magam, mert ugyan imádok sminkelni, de nagyon kicsi volt a terem. Mivel a téma alapjaként a sminktermékek bemutatását terveztem, így másról nem igazán tudtam írni, pedig szerettem volna. Így nem akartam keverni a kettőt, és utána rá pár hónappal megszületett a nyctophilia. Volt még egy másik, még a sminkes előtt, a címe azt hiszem isabellesworld volt, ami még mindig él, csak lekódolva. Azt azért hagytam abba, mert megbántam hogy a címbe helyeztem a nevemet, és ez zavart engem, fogalmam sincs miért.
 

Mit üzensz az olvasóidnak?

-  Azt üzenem, hogy ne hagyjon el senkit remény. Legyetek pozitívak, és lássátok meg mindenben a jót! Akkor is ha nehéz életetek, napjaitok, heteitek vannak, gondoljatok arra hogy minden rossz után jön valami jó. És ez nem csak habi duma, ez teljes mértékben így van. Mindenki úgy tökéletes ahogy van, és mindenkiben megvan az a kis plusz, ami kell ahhoz hogy a céljaitokat eltudjátok érni! Köszönöm hogy vagytok nekem, ha nem is sokan, egy kis családnak érezlek benneteket, és remélem hogy idővel bővülni fognak ezek a számok!:) És természetesen, szeretek mindenkit, és köszönöm hogy elolvassátok a posztokat, és kommenteltek. Nagyon sokat jelent ez számomra!

 

3 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.05.15. 11:17
Shana

Ez nagyon jóra sikeredett csajok ^-^

Idézet
2017.05.11. 13:09
Isabelle - Szerk.

Én is imádlak, s természetesen igen a válaszom a következő projekthez is. :* Puszi


2017.05.09 12:04
Dzseni

 imádlak. örülük, hogy készíthettem veled blogot, nemsokára egy újabb "projekthez" kérlek majd fel. Csak menjen le a 10 napos kihívás :* puszi

Idézet
2017.05.09. 12:04
Dzseni

 imádlak. örülük, hogy készíthettem veled blogot, nemsokára egy újabb "projekthez" kérlek majd fel. Csak menjen le a 10 napos kihívás :* puszi

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!    *****    ONMYMIND \\ EGY ÁTLAGOS SRÁC BLOGOL MINDENRÕL AMI ESZÉBEJUT \\ ZENE, CIKKEK, KRITIKA? KATTINTS ÉS OLVASS MOST KEDVEDRE    *****    **********Rengeteg AKCIÓ! Vegyszermentes kozmetikmok és bio mosó és tisztítószerek, munkalehetõséggel! ***********    *****    OKTATÁS INGYENESEN az ASZTRO-suliban, Asztrológiai tanácsadás BECSÜLET KASSZÁS alapon! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Hírek a folytatásról - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed -    *****    LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT * LORDE * ISMERD MEG TE IS * LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Nem értesz a CSS kódokhoz/nem tudod egyedül fenntartani oldalad/szeretnél egy társszerkesztõt? Írj nekem! - sakura-ec.gp    *****    ISMERD MEG A GYÖNYÖRÛ OSCAR-DÍJAS SZÍNÉSZNÕT, ALICIA VIKANDERT, AKI A 2018-AS TOMB RAIDER LARA COFTJÁT FOGJA ALAKÍTANI!    *****    "Céljuk fellelni az Egyesülés Pengéjének darabjait, és újra felemelni a Lidérckirályt."    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.