• Hey, it's Isabelle
facebook

Lájkold az oldalt a Facebookon is, hogy le ne maradj a legújabb bejegyzésekről. :)

 
you know my name?

Blog ► Iza ► Érd.   Log in


Üdvözölök minden idetévedő lelket. A nevem Isabelle, Törökroszágban lakom, tizenkilenc éves vagyok, és ez itt az én igencsak sok témát bontogató blogom. Nagyon szókimondó vagyok, mindenről megvan a véleményem, és azt el is mondom, ha kell nyersen. Foglalkozom írással, foglalkozom zenével, design készítéssel, és emelett rengeteg buta, és elgondolkodtató dologgal. Ezeket szeretem ide felfirkálni, és ha téged érdekel, várlak sok szerettel vissza, illetve nyugodtan írj kommentet, chatbe, akárhova, mert imádok barátkozni. :)

 
Csit Cset

Egy blogger van, Isabelle

Cserét nyugodtan lehet kérni!

 
Címkék
 
Kedvenceim

                          

 
weekly

 
about site
Téma Blog
Admin Isabelle
Nyitás 2017.03.07
Kredit Kreditelek!
Kód Nikkii & Gergõ & Efruse
Email izzyy762@gmail.com
 
Blog plusz
Friss bejegyzések
2017.06.16. 23:45
2017.06.12. 18:55
Friss hozzászólások
 
visitors
Indulás: 2017-03-07
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CSS Codes

 

whats going on?

Bírom én a kritikát, na de ilyet.

2017.05.02. 17:54, Isabelle
Címkék: elmélkedés
Nyugalom

Ekezdtek szaporodni a posztok a blogon, és ennek egyetlen egy oka van, hogy vagy nagyon történik valami, vagy nagyon nem történik semmi. Mostanság túl sok időm van, így láthatjátok ennek az eredményét. Most amúgy, tök hirtelen jött ez a poszt, mert nem akartam írni róla, mert mégis mit írhatnék. De egyszerűen nem tudom magamba tartani,és remélem hogy a bizonyos illető akinek a nevét nemsokára elolvashatjátok, ő is olvassa! HELLO TE!

Szóval, a történet annyi, hogy kaptam egy kritikát. Mármint, rendes igazi kommentes kritikát, mégpedig a történetíró versennyel kapcsolatban. Az illető a nem tetszését akarta kifejezni, amit teljesen megértek, és nincs is ezzel semmi gond, ugyanis a történet maga, vagy az írásom természetesen nem tetszhet mindenkinek. Na de hogy ezt ilyen szánalmas módon adja át, siralom.

Na szóval, tudjátok kitette a gportál a saját oldalára a történeteket, a nyerteseket, meg úgy mindent amit tudni kellett róla. és a következő komment érkezett: 

Lien:

"Miért jár ez a fejembe." - ez az írás egy nyelvtani és irodalmi tömegsír... :(

Na. Gyerekek. Elmondom én, hogy mi ezzel az egyetlen probléma. Nem az a gond,hogy nem viselem el a kritikát, mert húha, ha tudnátok mennyire elviselem. Sőt, mondhatni diplomatikusan kezelem is. Az egyetlen, ami igazán felbosszantott, hogy ez a valaki, legyen ez bárki, egy történetet nem küldött be. Nem linkelt egy oldal címet, nem linkelt semmit. Magyarul, valami interneten szörföző, biztosan mindent tudó kis senki, aki egy fél mondatot tudott kiemelni az egész történetemből. "Miért jár ez a fejembe." Ezzel, ő megpecsételte, és leírta azt gondolta, az egész történetet. Lehet,hogy voltak benne helyesírási hibák, vagy nyelvtani hibák, de DRÁGÁM. Én nem vagyok Magyar. MÉGIS, én voltam az aki beküldött egy történetet, ezzel párhuzamba MEGIS NYERTE. A tiéd hol van? Mutasd, had olvassam el, had lássam mekkora jampi vagy édesem. Utána lehet dumálni, és kritizálni. :) Ne szinte névtelenül kommentelgess, és emelj ki EGYETLEN EGY, FÉL mondatot egy 800 vagy hány szavas történetből, aminek amúgy,ha nem vetted volna észre mondani valója volt! És ezekszerint te vagy az egyetlen, akinek nem ment át. Akkor kivel is van a probléma? :) fucklogic, elmondom ne keljen annyit gondolkodnod, veled. 

Nagyon szépen köszönöm hogy kiadhattam a dühömet, és még egyszer elmondom, hogy nem arról van szó hogy nem bírom a kritikát, hanem arról, hogy egyes emberek mennyire rosszindulatúak, és köcsögök tudnak lenni a másikkal, főleg ha irigykednek. Sajnálom hogy nem te írtál egy badass történetet, és nem nyerted meg, tényleg sajnálom. Majd talán legközelebb. Csak akkor vigyázz, nehogy a nyelvtani és irodalmi tömegsír történet írója, újból jelentkezzen, és vigye el a nyereményt! 

Sok sok puszi drága Lien!

Utóirat: Csatolom az én kommentemet is, erre a frappáns hozzászólásra. 

Isabelle

Kedves Lien!:)

Ilyen szépen megalkotott véleménnyel, valószínűnek tartom, hogy tudtál volna te írni egy tökéletesen megformált történetet, ami bizonyára nyelvtanilag, és irodalmilag sem lett volna egy tömegsír. 

Várom a következő ilyen versenyen a te művedet, mert nagyon kíváncsivá tettél!:) 

További szép napot, a nyelvtani, és irodalmi tömegsír történetírója, Isabelle

 

 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.