you know my name?

INSTAGRAM  ASKFM

Üdvözlök minden ide tévedő lelket. A nevem Isabelle, és ez itt egy érzelem kifejtős blog. Valójában, rengeteg blogba kezdtem bele, de őszinte leszek. Mindig megpróbáltam az elvárások szerint blogolni. Úgy blogolni, ahogyan mindenki más. Legyen szép, letisztult, jó kedvű, satöbbi. Ezért,egyiket sem éreztem magaménak. De most, azt hiszem levetkőztem ezt a dolgot, hogy megpróbáljak mindig a társadalomnak megfelelni, és igenis arról fogok írni, amiről tényleg akarok. Mivel egy elég bonyolult életem van, sokszor lesznek csöpögős, és az élet nagy dolgaival foglalkozó bejegyzések. Ha érdekel, hogy milyen témák járják át az agyam piciny kerekeit nap mint nap, akkor nézz körül, és gyere vissza máskor is. :)

Isabelle

KÉRJ KRITIKÁT ITT  /   ElKÉSZÜLTEK

 
Csit Cset

Egy blogger van, Isabelle

Cserét nyugodtan lehet kérni!

 
Kedvenceim
  • Cserét lehet kérni a chatben! 
  • Kizárólag blogokkal cserélek!
  • Semmi különösebb elvárás nincs, csak legyen szép rendezett az oldalad!

       

vár: Anna

 
weekly

 
about site

Szerkesztő: Isabelle
Nyitás: 2017.03. 07
Téma: Blog
Források: Kreditelek!
Design: Isabelle
Email: izzyy762@gmail.com

BŐVEBBEN

 
Blog plusz
Friss bejegyzések
2017.04.28. 00:08
2017.04.24. 00:48
2017.04.23. 01:28
2017.04.20. 23:00
2017.04.12. 23:55
Friss hozzászólások
 
visitors
Indulás: 2017-03-07
 
nyctophilia.
Egy szókimindó, őszinte lány blogja, akinek mindenről van vélménye.
whats going on?

Csak kapcsold ki!

2017.03.14. 00:05, Isabelle
https://68.media.tumblr.com/802ff6c5fb026fd418916f41febf25dd/tumblr_nxsf4zZYxD1ubmh8ao1_500.jpg

Nos, igen úgy voltam vele,hogy most már semmi értelmes postot nem tudok hozni. Viszont, az utóbbi másfél órában ez változott. Valójában, azt hiszem talán erre közre játszott a Tumblr, és egy bizonyos film. Megnéztem a "Kálvária" című filmet, ami egy pap utolsó hetét mutatja be. Nagyon megrázó, és nagyon elgondolkodtató, tanulságos film. De, most nem a filmről szeretnék beszélni, befogom tenni film ajánlóba. 

Az utóbbi napokban, úgy érzem a kapcsolatom egyfajta hullámvölgyet él át, mégpedig a távolság miatt. Ugye, már írtam hogy nagyon nehéz távkapcsolatban lenni, és a legfontosabb a bizalom. Nagyon, óriási, elképesztő bizalomnak kell lennie köztetek ahhoz, hogy a távkapcsolat valóban működjön. Sajnos, én azok közé a szerencsétlen emberek közé tartozom, akiket az ég megáldott egy nagyon magas féltékenységi szinttel. Rettenetesen féltékeny vagyok, és sajnos ezen nem tudok változtatni, bármennyire is próbálkozom. Rosszabb vagyok mint az FBI, esküszöm. Képes vagyok olyan teóriákat gyártani, amiket szerintem más ember ki se találna. Azaz, nem gyártana le. Na de, beszéljünk a lényegről.

Kettő part közt evezem, és átkell térnem az egyik oldalra, mindenképp. De melyik legyen? 

A bal oldali.

Ezen az oldalon, azt hiszem elengedem az érzelmeimet, hogy csak menjenek. Menjenek úgy,ahogyan kell. Nem szólok bele, nem irányítom, hagyom. Jöjjön magától minden, aztán vagy pofára esek, és csalódok megint, vagy nem. Ez a jövő titka. De valójában, érzem hogy nem kellene, ugyanis a fiúk nem szeretik az ilyen lányokat. /Erről is lesz egy bejegyzés, felírva!/ Nagyon nehéz, úgy szeretni valakit, és úgy távol lenni, hogy közben tudod hogy eljön az a pont,amikor együtt lehettek, de az túl messze van. Túl messze. De mégis reménykedsz, hogy kibírja a kapcsolatotok, hogy kibírja Ő. Mert ha rólam van szó, a kisujjamból rángatom ki, ha nem féltékenykedek, és nincs okom rá, semmi probléma. Simán kibírom. De Ő nem biztos. :/ 

A jobb oldali.

Itt kikapcsolom az érzelmeim. Szószerint. Nem hagyom, hogy azt érezzem amit most,és nem hagyom hogy ennyire szeressem. Hogy ennyire megviseljen, ha civakodunk, ha valami rosszat mond, ha én mondok valami rosszat, ha esetleg rosszat tenne. Itt csak vagyunk, semmi kötődés nélkül,az én felemről, és így nem sérülök. Az a bizonyos fal. Az,amit felhúznék ha ide eveznék. Építenék egy kis kuckót, és ott lennék bent, táávol az érzelmektől, távol az emberiségtől, és a szeretettől. Persze, ezt pedig tuti hamar levágná, és ki akarna együtt lenni egy érzelemmentes lánnyal, aki kábé, szarik rád. /ha megtudnám tenni. Ebben sem vagyok biztos./

És az a bizonyos arany középút, ahol evezem. 

Jelenleg,próbálom magam lebeszélni az érzelmekről. A kötődésről. Mindenről, ami a szerelemmel jár. Próbálom úgy felfogni, hogy ha van van, ha nem lesz, nem lesz. Majd idővel lesz másik. De ez nem megy. Nem tudok így élni. Fontos nekem. Szeretem, és nem merek belegondolni,hogy mi lesz ha elveszítem. Elcsépeltnek tűnik, de ő az egyetlen olyan ember jelenleg az életemben, akiért érdemes felkelnem. /pár apró dolog mellett, és persze a szüleim/ de értitek mire gondolok. A nap 24 órájában beszélünk, írásban, telefonon, kamerázunk, mindent megteszünk annak érdekében hogy elviselhető legyen a távolság, de basszameg. Nem az. Elviselhetetlen. Anyukámék hogy csinálták ezt 6 évig, fogalmam sincs. Nekem már most minden bajom van, kettő hónap után. 

Nem azt mondom,hogy úristen de szerelmes vagyok, és megölném magam ha elhagyna. De... Fontos. Fontos nekem nagyon. És nem akarom elveszíteni,és ha kell küzdök. De talán,az unalmas lenne.

Talán újra unalmas lennék, ha én megpróbálnék mindent megtenni a kapcsolatunkér. Talán, hagynom kéne hogy ő próbálkozzon, hogy ő akarja jobban. De azt hogy érjem el? Ha nem foglalkozom vele, lehet ő sem fog velem. És akkor? Elvágtam magam alatt a fát. Hogy "majd én megmutatom". Aztán megint én sírok majd át éjszakákat.

Ahj. Sehogy sem jó. Oké, ez most nem éppen egy motivációs poszt volt,és nagyon sajnálom, de jó érzés volt kiírni ezeket belőlem. És hogy mit fogok csinálni? Ha van valami ötletetek, vagy véleményetek, várom Chatben, vagy kommentben, mert nekem ötletem sincs.... :')

Jó éjt..:')

Nincs bejegyzés

2017.03.13. 21:32, Isabelle
http://www.citi.io/wp-content/uploads/2015/08/1168-00-06.jpg

Na, ilyen sem volt még. Az utóbbi időben, teljesen elvesztem. Legalábbis, a TVD finálé óta.. :D 

Viszont, most összeszedtem magam arra,hogy írjak egy bejegyzést, a... Semmiről :"D 

Lelkiismeret furdalasom van, ha nem írok, így muszáj  valamit csak firkantanom. Arra gondoltam, mutatok nektek egy zenét, és írok valami hozzáfűzni valót. Ugyanis, az életemnek a 99,9%át a zene teszi ki, a maradék egy százalék pedig az alvás. Úgyhogy, most egy elég kemény, zúzós zenével jöttem nektek. Őszintén szólva, annyira beleszerettem, hogy muszáj megmutatnom valakinek. Róla lenne szó. 

A klippnek kábé, semmi értelme. De ez a zene. Ez a basszus. Ezek a keverések. Ez az érzés, amit a nem tudom hány valamis fülesem át ad, ESZMÉLETLEN. Asszem' erre mondják hogy ORGASM.

Elnézést kérek, ha vannak fiatalabb olvasóim is, de ez is én vagyok :"D 

Szóval, a zenéről annyit,hogy mivel óriási buli hiányba szenvedek, hát... Körübelül másfél éve nem voltm bulizni, mert itt kint ahol lakom, /igen hamarosan érkezik erről is a bejegyzés/ nem igen bulizósak az emberek, és hogy őszinte legyek az első "bulizó hely" körübelül 50-60 kilóméterre van. Barátaim ugye nincsenek, a nyelvet nem beszélem még, ezért lehetetlen eljutnom egy buliba is. Tegnap este besöröztem a laptop előtt, egy pár tucc tucc zenével, és most jobban érzem magam. :D Ez hiányzott. 

Egyszóval, ez a zene brutális, és óriási hangulatot csinál, még így az ágyban fekve is, és az biztos, hogy ha szomorú vagyok ,lesz mit elővennem :P 

U.i: Indítottam egy szavazást, hogy miről olvasnátok legszívesebben. Még nem tudom mikor fogom lezárni, de majd.. Egyszer :D 

Goodbye, The Vampire Diaries

2017.03.12. 02:06, Isabelle
http://kepkezelo.com/images/37jj1vn4ms50h3rt23g8.jpg

Valójában nagyon terveztem a mai napra írni, de rohadtul nincs energiám.

Azért nincs, mert ma, azaz mostmár tegnap, mivel hajnal 4 óra van, véget ért egy korszak az életemben. 

Nem szeretném újból leírni, és ismét végig bőgni az éjszaka további részét, ezért a hivatalos Nina Dobreves oldalamról, bemásolom ide nektek, remélem nem baj. Mégmindig, ugyanúgy érzek, és mégmindig rengeteget sírok, és nem tudom mikor fog abba maradni ez a dolog. Lesz majd egy külön bejegyzés arról,pontosan miért volt nekem ennyire fontos ez a sorozat, és akkor megérthettek mindent. De addigis, 

GOODBYE, THE VAMPIRE DIARIES

FIGYELEM! SPOILER!

És akkor most. Most jöhet a búcsúbeszéd. 

Nagyon nehéz ezt a bejegyzést megírnom, ugyanis ez a sorozat tette ki az életem óriási részét. Ez a sorozat volt az első, ami annyira magával húzott, hogy nagyon nehéz ebből kimászni. Ez a sorozat, rengeteg mindent adott nekünk rajongóknak.
Megtanította azt, hogyan legyünk erősek mint Elena Gilbert.
Megtanította azt, hogyan legyünk túlélők, mint Katherine Pierce.
Megtanította azt,hogyan legyünk jók, mint Stefan Salvatore.
Megtanította,hogyan uralkodjunk magunkon, mint Damon Salvatore.
Megtanította,hogyan legyünk önfeláldozók, mint Bonnie Bennett.
Megtanította hogyan legyünk nyitottak, mint Caroline Forbes.
Megtanította, hogy mindig bízzunk a szebb jövőbe, mint Enzo.
Megtanította, hogyan áljunk ki magunkért, mint Matt Donoven.
És nem utolsó sorban, hogyan szeressük a családunkat, a barátainkat, és azt, hogy az igaz barátok sosem hagynak cserben minket. 

Igazságszerint, nagyon nehéz megszólalnom ez a rész után, és fogalmam sincs hol kezdhetném. Nem szeretnék mindent lelőni, vagy pontosan percre mindent leírni, hanem nagyvonalakban, azokat a dolgokat, amiket én szerintem illene kiemelni. 

Just friends

2017.03.10. 16:38, Isabelle
http://kepkezelo.com/images/w4qidfiapwt65oxevcpk.png

Csak barátok.

Mint a címből is kiderült, ma szeretnék kitérni a fiú-lány barátságra. Előre leszögezem, hogy ez a téma nagyon megosztó, és nekem nagyon negatív véleményem van evvel kapcsolatban, viszont a jó hír, hogy a cikk végén találhattok pár tanácsot, lányoknak, és fiúknak is egyaránt, hogyan kerülhettek ki a barát zónából, és egy kis motivációt arra, hogyha bekövetkezett az amire már az emberiség 70%-a számít, egy fiú-lány barátságban, azaz, a szerelem, akkor miért is mondjátok el a másiknak.

Igen. Nem hiszek a fiú-lány barátságban. Egyáltalán nem. Valóban, kiskorban lehet fiú barátod, lány barátod ha fiú vagy, de ez nem mehet egészen felnőtt korotokig.Ha mégis, akkor sok szenvedésnek lesztek kitéve. De kezdjük az elején.

Top 10-es Instagram lányok

2017.03.09. 14:56, Isabelle
http://kepkezelo.com/images/akcvgp5317c72fksa2ru.png

Nos. Elérkeztem a következő bejegyzésemhez, amire a témát nem volt nehéz kiválasztanom. Vannak azok a bizonyos TABU témák, amik miatt azért nem beszélünk, mert nem akarunk irigynek tűnni. De könyörgöm, itt nem az irigységről van szó, hanem az elnyomásról. Hogy miért? Szokásos kérdést felvetően, "sosem leszek olyan jó mint ők". 

 

 

 


Újra nyitva a Fitspiration, a Gportal multitémájú blogja. Kattintsatok az új tartalmakért, cikkekért. FITSPIRATION    *****    Autóbontó Blog    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Internetes otthoni munkák!!    *****    antropomorf állatok | internetes szubkultúra | képzeletbeli világ | toleráns emberek    *****    ÚJ!!! Kérdõasztrológia oktatás DÍJMENTESEN, tanácsadás BECSÜLET KASSZÁS alapon!    *****    Blogger Közösség Facebookon a szerkesztõknek (ismerkedés, vélemények, tanácsok) - Csatlakozz :)    *****    Szeretnék titeket egy játékra hívni,semmi mást nem kell tenned,csak ez a weboldalon jellentkezni: jegvirag.gportal.hu    *****    Keress pénzt ingyen! Napi 2-4 dollár!    *****    Bidista.com    *****    Leighton Meester - Infók és érdekességek Leighton új sorozatáról - Gossip Girl - Leighton Meester - Cikkek, érdekességek    *****    Rendszeres havi stabil jövedelmet biztosító internetes otthoni munkák!    *****    A nemrég nyílt új oldalon még egyelõre nincsen sok dolog, de azért már találsz pár olvasnivalót! Gyere nézz be hozzánk!!    *****    MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB DEMI LOVATOVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA! NAPONTA FRISSÜLÕ HÍREK, CIKKEK, KÉPEK! DEMI LOVATO HUNGARY!    *****    Adóbevallás - hamarosan közeledik az adóbevallás határideje Május 22    *****    Családi pótlék utalás 2018    *****    Brutal Wonderland~ Álarcoshölgy blogja. #kritika #graphics #cikkek #filmek #webkritika #érdekességet katt katt    *****    "Egyetlen döntés, és szabad lehetsz." Magyarország egyetlen Tobias Eaton/Négyes rajongói oldala! Nézz be! :)    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába! <- BOOKFANCLUB    *****    Húsvéti játékok! Gyere, és játssz velünk te is! Húsvéti játékok! Gyere, és játssz velünk te is! Húsvéti játékok!